Auto Hrvatska Automobili

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili, članica Poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za prodaju i servisiranje osobnih i lakih komercijalnih vozila.

U sklopu tvrtke Auto Hrvatska Automobili posluju ovlašteni prodajno-servisni centri marki Peugeot, Fiat proffesional, Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda, Mazda, Seat, Cupra, Audi, Renault i Dacia te električnih vozila Seres i DFSK. U svim spomenutim centrima posluju i Auto Hrvatska centri rabljenih vozila sa bogatom ponudom preko 400 rabljenih vozila svih marki s jamstvom i uz odlične uvjete financiranja. Auto Hrvatska Automobili su i ovlašteni DasWeltAuto partner u Zadru i Karlovcu.
Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, tvrtka nudi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnoga poslovnog najma. Dostupne su različite mogućnosti financiranja kupnje preko kredita, operativnoga ili financijskog leasinga, uz prodaju polica obaveznog i kasko osiguranja.Vozilima starijima od četiri godine omogućene su posebne pogodnosti pri kupnji i ugradnji originalnih rezervnih dijelova i usluzi u ovlaštenom servisnom centru. Uz usluge održavanja vozila u jamstvenom i izvan jamstvenom roku, ponudu zamjenskog vozila, produženog jamstva i flotnog održavanja obavljaju se i sezonske servisne akcije u suradnji s principalima zastupljenih marki vozila.
Svi prodajno-servisni centri posjeduju ISO certificate 9001, 14001 i 5001 za kontrolu kvalitete, zaštite okoliša i energetsku učinkovitost.
Na svim lokacijama smo u mogućnosti ponuditi prodaju guma, sve vrste vulkanizerskih usluga i skladištenja guma.
Ponudu guma i autoopreme možete pregledati na Auto Hrvatska WEP SHOPU.


Vrh stranice