Auto Hrvatska Automobili

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili, članica Poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za prodaju i servisiranje osobnih i lakih komercijalnih vozila. Tvrtka trenutno posluje na sedam lokacija u Hrvatskoj: dvije lokacije u Zagrebu( Heinzelova 70 i Radnička cesta 182) te u Karlovcu, oreču, Rijeci, Zadru i Splitu.
Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, tvrtka je u mogućnosti ponuditi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnog poslovnog najma.
U našim salonima nudimo različite mogućnosti financiranja kupovine putem kredita, operativnog ili financijskog leasinga, uz prodaju polica kasko osiguranja i osiguranja od autoodgovornosti.

U prodajnim salonima izgrađenim prema aktualnim standardima proizvođača izloženi su novi atraktivni modeli vozila koji kupcima uz stručnu uslugu naših prodajnih savjetnika omogućavaju odabir vozila koji najbolje odgovara njihovim željama i potrebama. U servisnim radionicama moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. 

Vozilima starijim od 4 godine omogućene su posebne pogodnosti pri kupnji i ugradnji originalnih rezervnih dijelova i usluzi u našim servisima. Uz usluge održavanja vozila u jamstvenom i izvanjamstvenom roku, ponudu zamjenskog vozila, produženog jamstva i flotnog održavanja, obavljaju se i sezonske servisne akcije  u suradnji s principalima zastupljenih marki vozila.

Na svim lokacijama smo u mogućnosti ponuditi prodaju guma, sve vrste vulkanizerskih usluga i skladištenja guma.

Ponudu guma i autoopreme možete pregledati na Auto Hrvatska WEP SHOPU.

PRODAJNO-SERVISNA MREŽA

U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili u okviru osobnog programa posluje sedam prodajno-servisnih centara za osobna vozila.
U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih komercijalnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat i ovlašteni servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen, Audi, Seat i Cupra te ovlašteni servis za VW, Audi, Škoda, Seat i Cupra vozila , u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis vozila marke Mazda, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda, ovlašteni servis za vozila VW, Škoda i Fiat, u Poreču prodajno servisni centar za Peugeot vozila  te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia. Centri u Zadru i Splitu, osim suvremene servisne opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pružaju i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.
Servisni centri za osobna i laka dostavna vozila kontinuiranom edukacijom svog osoblja prate tehnički napredak i povećanu kompleksnost motornih vozila, što zahtjeva i stalni razvoj stručnosti tijekom provođenja usluga radova održavanja i popravaka na motornim vozilima. Pored navedenog u mogućnosti smo ponuditi i uslugu geometrije kotača, izmjene i skladištenja guma te uslugu unutarnjeg i vanjskog pranja vozila.

 

RABLJENA VOZILA

Na svim lokacijama posluju i centri rabljenih vozila, s bogatom ponudom osobnih i lakih komercijalnih vozila te širokom lepezom usluga, koji osim same kupnje nude i zamjenu vozila po principu „staro za novo“ te otkupa vozila. Rabljena vozila moguće je financirati putem financijskog ili operativnog leasinga, bankovnog kredita ili kreditnih kartica. U želji za dugoročnom suradnjom s našim kupcima, uz prodano rabljeno vozilo odobrava se jamstvo u trajanju do 15 mjeseci od dana kupnje ili do prijeđenih 25.000 km te usluga mobilnog jamstva koja uključuje i prijevoz vozila do najbliže servisne radionice u slučaju iznenadnog kvara vozila.

Auto Hrvatska Automobili ovlašteni je DasWeltAuto partner na lokacijama u Zadru i Karlovcu te Renault Selection partner u Splitu.


 

 


 


Vrh stranice